België

België

News and press

Ohme bouwt verder aan het succes van het opladen van EVs in België met een nieuwe reeks laders

Het laadbedrijf voor elektrische voertuigen Ohme breidt zijn assortiment thuisladers met bekroonde technologie uit voor bestuurders in België.

Voortbouwend op Ohme’s bestaande succes sinds de introductie van de Go in 2020, voegt Ohme nu de nieuwe Home Pro lader toe aan het assortiment om Belgische bestuurders en wagenparkbeheerders verder te helpen met zijn slimme laadmogelijkheden.

De Home Pro volgt op Ohme’s reeds bewezen trackrecord in België als leverancier voor Volvo en Eneco van mobiele laders met de Go. De Ohme Go is momenteel de enige mobiele laadoplossing met een gesplitste factureringsoplossing en API-mogelijkheid die kan communiceren met het back-end platform van een wagenparkbeheerder, waardoor het een bijzonder waardevolle en betaalbare aanwinst is voor zakelijke wagenparken.

“Belgische bestuurders en wagenparkbeheerders hebben Ohme al een warm welkom gegeven met de sterke verkoop van de Go en we kijken ernaar uit om daarop voort te borduren met de nieuwe Home Pro,” zegt Pieter Van der Auwermeulen van Ohme België. “Met zowel de Home Pro als de Go in de aanbieding, zal Ohme het enige laadbedrijf zijn dat zowel een muurlader als een mobiele oplossing in zijn portfolio aanbiedt tegen zeer concurrerende prijzen.”

Met geëlektrificeerde voertuigen die goed zijn voor meer dan 40 procent van de verkoop van nieuwe auto’s in België en vlootverkopen die meer dan 70 procent in beslag nemen, maakt Ohme’s unieke combinatie van vaste en mobiele residentiële laadoplossingen en zijn gesplitste factureringsoplossing het de ideale keuze voor Belgische elektrische voertuigbestuurders.

De slimme dynamische oplaadtechnologie van Ohme kan in realtime verbinding maken met het nationale elektriciteitsnet en automatisch het opladen aanpassen, zodat bestuurders kunnen profiteren van het meest ideale moment om hun wagen tegen een zo goedkoop mogelijk tarief op te laden.

Een volledige lading vanaf 0% van een Volkswagen ID.3 met een 77kWh batterij met een Ohme slimme lader op een daluren tarief, zoals Frank Energie Variabel, kan slechts € 9,10* kosten. Ohme biedt bestuurders ook de mogelijkheid om hun auto op te laden wanneer de opwekking van hernieuwbare energie op het nationale net het grootst is, waardoor hun CO2-impact nog verder wordt verlaagd.

Ohme is de officiële leverancier voor de Volkswagen Group en Polestar in zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland van residentiële laders, evenals Mercedes-Benz en Hyundai in het Verenigd Koninkrijk en Volvo Cars in Ierland. Ohme is ook uitgeroepen tot Fast Track Company of the Year in de 2023 UK Green Business Awards en tot Best Electric Charging Point Provider door Business Motoring.

* Frank Energie Variabel op 11,82c/kWh

Ga voor meer informatie naar http://www.ohme-ev.com/be

EINDE