België

België

Word een door Ohme certified installateur

Klaar om deel uit te maken van de revolutie van elektrische voertuigen? We zijn op zoek naar de beste installateurs ter wereld om ons te helpen bij de overgang naar e-mobiliteit over de hele wereld.

Close up image of an open tool box

De slimme keuze voor je bedrijf, EV-bestuurders en de planeet

Hands installing Ohme Home Pro on to a wall

De gemakkelijkste installatie ooit

Waarom harder werken als je slimmer kunt werken? Met ingebouwde 3G/4G connectiviteit, voorbekabeling en een montageplaat zijn onze thuisladers voor EV’s eenvoudig en snel te installeren.

Snelle
ingebruikname

Geen wachttijden – de ingebruikname van een Ohme-lader duurt gemiddeld 3 minuten, zodat EV-bestuurders in een mum van tijd op weg kunnen. We hebben het echt gemakkelijk gemaakt.

Laat de nazorg aan ons over

Wij bieden bekroonde klantenservice zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent. Onze toegewijde technische experts staan klaar om klanten bij elke stap te helpen.

Laat je bedrijf groeien met Ohme

  • Krijg toegang tot onze gratis online producttraining en marketingmateriaal om je te helpen bij het installeren van onze hoogwaardige laders.
  • Beheer snel nieuwe offerteaanvragen en taken. Onze experts zorgen ervoor dat aan je wensen en verzoeken wordt voldaan.
  • Krijg toegang tot extra mogelijkheden naarmate je installaties voltooit. Om onze dankbaarheid voor je samenwerking met Ohme te tonen, zullen we altijd een stapje extra voor je doen.

Word een door Ohme erkende installateur

Klaar om met ons in zee te gaan? Stel je vandaag nog kandidaat om deel uit te maken van ons netwerk van gekwalificeerde ingenieurs en elektriciens.

Laat de klantenservice aan ons over

Onze teams van experts zorgen zo goed mogelijk voor je klanten als ze wat meer hulp nodig hebben.

Ondersteuningsteam voor installatie

Onze locatie- en installatie-experts zijn er om bestuurders door het installatieproces te leiden en inzicht te geven in hun oplaadbehoeften vóór de grote dag. Hun missie? Onze nieuwe klanten het vertrouwen geven dat ze het beste uit hun Ohme-lader halen.

Team of people in discussion in front of a wall with post it notes

Technisch ondersteuningsteam

Ons technisch ondersteuningsteam spreekt jouw taal en is getraind om zich in jouw situatie te verplaatsen. Ze zijn er om te helpen wanneer klanten technische ondersteuning nodig hebben – zie ze als je partner bij uitstek om laders in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Customer service staff member on the phone

Klantenservice

Onze Klantenservice-experts staan klaar om Ohme-klanten te helpen met algemene oplaad- en productvragen. Ze zijn er trots op dat ze “alles laten vallen en niets vergeten” om de best mogelijke klantervaring te bieden.

Hoogwaardige laders waarop je kunt vertrouwen

Veilige en snelle installatie

Laad sneller op dan met een standaardstekker

Uitzonderlijke klantenondersteuning

Eenvoudig in te stellen voor betrouwbaar opladen tijdens de goedkoopste uren

Standaard load managment (modelafhankelijk)

ISO 9001, ISO 27001 gecertificeerd

Word een door Ohme erkende installateur

Klaar om met ons in zee te gaan? Stel je vandaag nog kandidaat om deel uit te maken van ons netwerk van gekwalificeerde ingenieurs en elektriciens.

Ben je al een Ohme-installateur?

We hebben videogidsen en producthandleidingen samengesteld om je te helpen terwijl je werkt. Als je Ohme-laders al hebt geïnstalleerd en niet kunt vinden wat je nodig hebt, neem dan contact op met onze experts voor ondersteuning.