België

België

Ohme Wagenparkbeheer

Toonaangevende oplossing voor het opladen van het wagenpark die wagenparkbeheerders volledige controle geeft over hun elektrische voertuigen – afgestemd op de specifieke behoeften van hun bedrijf en chauffeurs.

Ondersteuning van je overgang naar elektrische voertuigen, zodat je chauffeurs overal en altijd kunnen opladen.

Met ons alles-in-één laadpakket voor wagenparken kunnen chauffeurs thuis, op het werk of onderweg opladen en verloopt de terugbetaling van energiekosten naadloos. Zonder het giswerk.

Waarom je wagenpark opladen met Ohme?

Plug-and-charge
kabel

Voorzie al je chauffeurs van de Ohme Go draagbare laadkabel – een installatievrije oplossing die compatibel is met alle EV’s. Ontworpen voor standaard stekkers in huis en gaat overal mee naartoe waar je chauffeurs komen, voor ultieme flexibiliteit.

Portaal voor wagenparkbeheer

Krijg toegang tot een door onze experts op maat gemaakte digitale interface om volledige controle te krijgen over je elektrische voertuigen en de terugbetaling van thuislaadkosten te vergemakkelijken. Ons portaal biedt een overzicht van het energieverbruik voor elke laadkabel in je wagenpark.

Bekroonde
service

Wij geloven dat de overstap naar elektrisch gemakkelijk moet zijn – wij regelen alles, zodat jij dat niet hoeft te doen. Onze experts zijn er om jou en je klanten bij elke stap te begeleiden en hen te helpen het meeste uit hun laadervaring te halen.

Het wagenparkbeheer naar een hoger niveau tillen

Digitaal dashboard

Krijg toegang tot een interface op maat en schakel tussen individuele en groepsstatistieken om elke laadkabel en het totale energieverbruik bij te houden. De laadactiviteit van je wagenpark gecentraliseerd op één plaats.

Terugbetalingen vergemakkelijken

Bekijk en beheer eenvoudig de kosten van laadsessies via het platform zelf, met slechts één klik op een knop. Bekijk een volledig overzicht van de gerelateerde kosten en houd ze bij via regelmatige updates.

Rapportage en analyse

Bekijk en exporteer maandelijkse en wekelijkse overzichten van het aantal gereden kilometers van je chauffeurs en de geschatte CO₂-emissiereducties. Zo krijg je inzicht in alle kosten die aan je netwerk verbonden zijn.

Ontdek de Ohme Go

Slimme draagbare laadkabel om EV’s thuis, op het werk of onderweg van stroom te voorzien.
  • Direct klaar voor gebruik via een standaard stekker
  • Dynamische technologie om slimmer en goedkoper op te laden
  • Compact en handig ontwerp – geen installatie nodig
  • Gesplitste facturering beschikbaar
  • Voldoet aan de laatste toepasselijke Europese regelgeving

Samenwerken met Ohme

Samenwerken met Ohme maakt de overstap naar een elektrisch voertuig een makkie – voor zowel jou als je chauffeurs. Neem contact op met een van onze experts om te bespreken wat je wensen zijn en hoe onze unieke technologie je wagenpark kan aandrijven. Wij hebben de expertise om je ambities op schaal te realiseren.