België

België

Zakelijke partnerschappen

Enkele van de grootste bedrijven vertrouwen op ons door hun klanten slimme en gebruiksvriendelijke thuisladers te leveren. Of je nu een autofabrikant, energieleverancier of een projectontwikkelaar bent – wij hebben het juiste EV-laadaanbod voor jou.

Waarom samenwerken met Ohme?

Meer dan slim – haal meer uit je elektrische auto met onze slimme, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige oplaadtechnologie.

Unieke technologie

Onze laders geven bestuurders meer controle om het meeste uit hun elektrische auto te halen en stellen hen in staat om op de goedkoopste beschikbare tijdstippen op te laden. Het is eenvoudig: hun auto wordt altijd opgeladen wanneer hij klaar moet zijn.

Alles-in-één pakket

Wij regelen alles, zodat jij dat niet hoeft te doen. Inclusief het installatieproces – of het nu standaard of op maat is, wij garanderen je klanten een veilige, hoogwaardige installatie door een van onze Ohme goedgekeurde partners.

Eersteklas service

We zijn klantgericht en vinden dat de overstap naar elektrisch gemakkelijk moet zijn. Onze experts zijn er om je klanten bij elke stap te begeleiden en hen te helpen het maximale uit hun laadervaring te halen.

We hebben dit gedaan in het Verenigd Koninkrijk

15

partners van autofabrikanten

900

partners van autoverkopers

10+

leasemaatschappijen en makelaars

Audi e-tron Gt Ireland Ohme Home Pro EV charger

Officiële oplaadpartner van Audi UK

Aanbod op maat voor het opladen van elektrische voertuigen

We zijn een samenwerking aangegaan met Audi in het Verenigd Koninkrijk en Ierland om hun klanten een promotietarief te bieden voor de Home Pro- en ePod-laders. Onze technologie is naadloos geïntegreerd in Audi’s aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

Training & activering

Van laderunits voor winkeliers tot personeelstraining en een speciaal partnerportaal, we hebben Audi’s klanten in elke fase geholpen. Door de beste elektriciteitstarieven te integreren, kon Ohme de gebruikskosten voor Audi-klanten verlagen

Volledig ondersteunde service

We werkten samen met Audi om hun dealers en personeel te trainen, zodat ze volledig op de hoogte waren van Ohme’s laders en het partnerschap. Dankzij onze kant-en-klare en modulaire oplossing konden we Audi gemakkelijk ondersteunen en voldoen aan hun specifieke behoeften en verkoopmodel.

Solar panels in a green field

Samenwerken met Octopus Energy in het Verenigd Koninkrijk

Je slimme partner voor het opladen van elektrische voertuigen

Octopus Energy is een van de grootste energieleveranciers in het Verenigd Koninkrijk met een populair aanbod van daluren voor bestuurders van elektrische voertuigen. Octopus koos voor Ohme als erkende laderleverancier om bestuurders gemakkelijk toegang te geven tot betaalbaar thuisladen.

Eenvoudige integratie van energietarieven

de daluren van Octopus Energy bieden chauffeurs de keuze uit vaste of flexibele uren. De mogelijkheid van Ohme’s laders om te integreren met elk energietarief, waardoor eigenaars van elektrische voertuigen automatisch geld kunnen besparen, welke auto en welk tarief ze ook hebben.

Vraag en aanbod in evenwicht brengen

De flexibiliteit van Ohme’s software en technologie stelt Octopus Energy en andere elektriciteitsleveranciers in staat om het opladen weg te schuiven van de piekuren. Ohme-laders kunnen de slimste en voordeligste laadtijden bieden voor zowel klanten als providers.

Samenwerken met Harron Homes

Huiseigenaren klaarstomen voor de toekomst

Ohme is de oplaadpartner voor talrijke huisvestingsontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Harron Homes. Door deze samenwerking plaatst Harron Homes de Ohme ePod in al haar nieuwe woningen, waardoor huiseigenaren het directe gemak van een oplader hebben.

Conform de voorschriften

Onze unieke oplaadtechnologie voldoet volledig aan de nieuwste voorschriften en nieuwe wetgeving van de overheid. We hebben samengewerkt met Harron Homes om hen te helpen hun ontwikkelingen toekomstbestendig te maken voor hun klanten.

Advies van begin tot eind

Van begeleiding bij de installatie en plaatsing van hardware tot elektrische vereisten, de experts van Ohme waren in staat om een laadstrategie op maat te leveren voor Harron Homes. Dit leverde de beste oplaadoplossing voor hun eigendommen op.

Hoogwaardige laders waarop je kunt vertrouwen

Veilige en snelle installatie

Laad sneller op dan met een standaardstekker

Uitzonderlijke klantenondersteuning

Eenvoudig in te stellen voor betrouwbaar opladen tijdens de goedkoopste uren

Standaard load managment (modelafhankelijk)

ISO 9001, ISO 27001 gecertificeerd

Samenwerken met Ohme

Samenwerken met Ohme maakt de overstap naar een elektrisch voertuig een makkie – voor zowel jou als je klanten. Neem contact op met een van onze experts om te bespreken wat je wensen zijn en hoe onze unieke technologie kan worden geïntegreerd in je aanbod voor elektrische voertuigen.

Wij hebben de expertise om je ambities op schaal te realiseren.