België

België

News and press

Ohme breidt zijn assortiment laders voor elektrische voertuigen uit in België met de nieuwe Go CEE kabel

Het laadbedrijf voor elektrische voertuigen Ohme breidt zijn portfolio laadoplossingen uit met zijn nieuwe Go CEE slimme laadkabel.

In navolging van de lancering van de nieuwe Home Pro oplader voor elektrische voertuigen in België en voortbouwend op het succes van de originele Ohme Go kabel geïntroduceerd in 2020, geeft de nieuwe Go CEE kabelversie meer keuze aan Belgische bestuurders en wagenparkbeheerders met zijn 7kW, slimme mobiele oplaadmogelijkheden.

De nieuwe CEE-kabel stelt wagenparkbestuurders in staat om sneller op te laden dan de standaard Go en is daarom een natuurlijke keuze voor die bedrijfswagenparken die overstappen van PHEV’s naar BEV’s en toch een mobiele oplossing willen.

“Met de Home Pro en de bestaande Go heeft Ohme al een geweldig assortiment voor Belgische bestuurders en wagenparkbeheerders en deze nieuwste Go CEE-kabel versterkt dat alleen maar,” zegt Pieter Van der Auwermeulen van Ohme België. “Met de Home Pro, Go CEE en Go in ons assortiment, zal Ohme het enige laadbedrijf zijn dat deze diepte van laadkeuze in zijn portfolio aanbiedt tegen zeer concurrerende prijzen.”

De Ohme Go CEE is de enige betaalbare mobiele laadoplossing met split billing oplossing en API-mogelijkheid die kan communiceren met het back-end platform van een wagenparkbeheerder, waardoor het een bijzonder waardevolle aanwinst is voor zakelijke wagenparken. Ohme is al de leverancier van mobiele laders voor Volvo en Eneco met de bestaande Go.

Ohme’s dynamische slimme oplaadtechnologie kan in realtime verbinding maken met het nationale elektriciteitsnet en automatisch het opladen aanpassen, zodat bestuurders kunnen profiteren van alle tijden met lage oplaadprijzen met daluren. Door het CREG-tarief als optie toe te voegen waar bestuurders uit kunnen kiezen, kunnen wagenparkbeheerders en bestuurders er zeker van zijn dat de juiste terugbetaling wordt uitgevoerd.

Een volledige lading vanaf 0% van een Volkswagen ID.5 met een 77kWh batterij met een Ohme slimme lader op een daluren tarief, zoals Frank Energie Variabel, kan slechts €9,10* kosten. Ohme biedt bestuurders ook de mogelijkheid om hun auto op te laden wanneer de opwekking van hernieuwbare energie op het nationale net het grootst is, waardoor hun CO2-impact nog verder wordt verlaagd.

Ohme is de officiële leverancier van laadoplossingen voor de Volkswagen Group en Polestar in zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland, evenals Mercedes-Benz en Hyundai in het Verenigd Koninkrijk en Volvo Cars in Ierland. Ohme is ook uitgeroepen tot Fast Track Company of the Year in de 2023 UK Green Business Awards en tot Best Electric Charging Point Provider door Business Motoring.

* Frank Energie Variabel op 11,82c/kWh