België

België

Hallo, wij zijn Ohme

Het is onze missie om de wereldwijde overgang naar schone energie te versnellen door betaalbare en gebruiksvriendelijke slimme oplaadtechnologie te leveren voor bestuurders over de hele wereld.

De weg vrijmaken voor een elektrische toekomst. Eén lading per keer.

Hier bij Ohme richten we ons op de ontwikkeling van slimme thuisladers waarmee bestuurders het meeste uit hun elektrische voertuig kunnen halen, terwijl ze geld besparen en de planeet helpen.

Dankzij onze unieke technologie kunnen chauffeurs opladen op de goedkoopste en groenste tijdstippen. We tillen slim opladen naar een hoger niveau.

Onze visie klinkt misschien ambitieus, maar dit is waar het potentieel van Ohme ligt – in het creëren van oplaadoplossingen die de overgang naar elektrisch over de hele wereld vergemakkelijken. En we zijn pas begonnen.

Kom werken bij een van de meest innovatieve, snelgroeiende e-mobility bedrijven in Europa

Ohme vindt zijn oorsprong in mensen – we bouwen aan een team van inspirerende individuen die gepassioneerd zijn om nieuwe wegen in te slaan om een groenere toekomst te creëren.

Als het opschudden in een van de belangrijkste tech-industrieën en het verminderen van de impact op de planeet jouw ding is, maak je dan klaar om erbij te horen.

Maak kennis met David, onze CEO en oprichter

Voordat hij Ohme oprichtte, was David Watson medeoprichter van Temporis Capital. David zag een kans om de vraag aan te passen aan het aanbod met behulp van elektrische voertuigen en hij richtte Ohme op met als doel om er ‘s werelds meest vertrouwde slimme laadplatform van te maken.

David had een Tesla en kwam op het idee om het opladen te regelen met een slimme kabel, waardoor klanten een betere en meer zichtbare controle kregen. Het eerste werkende prototype voor de Ohme thuislader werd geproduceerd in 2018 en de uiteindelijke productieversie was klaar in 2019.

Ontmoet Derry, onze oprichter

Derry Guy is medeoprichter en voorzitter van Ohme. Hij is ook CEO van de Temporis Group, het oorspronkelijke moederbedrijf van Ohme.

De Temporis Group is een gespecialiseerde investeringsmaatschappij die een positieve en meetbare impact genereert op het terugdringen van de effecten van klimaatverandering in lijn met de ‘Duurzame Ontwikkelingsdoelen’ van de VN. Hij was medeoprichter van Temporis om de overgang naar groene energie te versnellen en zich verder in te zetten voor die passie voordat hij samen met David Watson Ohme oprichtte.

Daarvoor werkte Derry 30 jaar als zakenbankier, gestructureerd financier en oprichter van alternatieve vermogensbeheerbedrijven.

Onze waarden en overtuigingen

Wees ethisch
we geven om mensen en het milieu.
Klantgeobsedeerd
de klant staat centraal bij alles wat we doen.
Samenwerking
wij geloven dat ons succes is gebaseerd op sterke relaties.
Innoveer, altijd
we innoveren, verstoren en leren de hele tijd.
Wees dapper
we proberen nieuwe dingen en leiden doorheen mogelijkheden.

Hoor van onze mensen

Wij geloven dat samenwerken als team voor de grootste impact zorgt. Maak daarom kennis met een aantal collega’s die onze missie om de wereldwijde overgang naar schone energie te versnellen aansturen.

Pre Sales Ingenieur

Roberto Fauda Pichet

Vanaf dag één was er een ondersteunend team dat me graag wilde helpen groeien. Wat me aanvankelijk aantrok, was de ambitieuze visie van het bedrijf voor het thuis opladen van EV’s. In onze dynamische kantooromgeving is het duidelijk dat Ohme de toekomst van het opladen van EV’s vertegenwoordigt, en ik vind het geweldig om daar deel van uit te maken.”

Manager bedrijfsontwikkeling

Kimberley Pinheiro

Ik besloot om bij Ohme te gaan werken omdat we de missie delen om van de wereld een betere plek te maken door bij te dragen aan de wereldwijde overgang naar elektrische mobiliteit. Bovendien ben ik enthousiast over de uitdaging om ons merk internationaal uit te bouwen met de steun van een uitzonderlijk team. Samen boeken we vooruitgang op weg naar een duurzamere toekomst.”

Manager bedrijfsontwikkeling

Thomas Mathieu

Wat ik het meest waardeer in mijn baan bij Ohme is de overvloed aan mogelijkheden die voor me liggen. Vanaf de eerste dag voelde ik het enthousiasme voor vooruitgang, het streven naar uitmuntendheid en de toewijding om klanten de best mogelijke EV-laadervaring te bieden. Die dingen trokken me echt over de streep.”